annakopito header
10:40 - 18/01/2012

Anaïs Kretz Lameche Part Nine

SPRING 2012
I vår vill jag ha på mig plagg från Rag & Bone, Isabel Marant, Alexander Wang och Acne. Jag vill ha blommiga jeans och jeansshorts från Citizens of Humanity och vackra spetskreationer från Ida Sjöstedt. Jag kommer att använda mycket jeans, pastellfärger och jag har bestämt mig för att köpa lite mer stickat i riktigt fin kvalitet. Det är så fint med koftor och tröjor i härliga och vackra material. Just nu är jag även på jakt efter ett pärlbroderat bälte.

Varje år vid den här tiden längtar jag efter att få byta dunjackan mot ljusa kappor och mörka kläder mot ljusa härliga vårfärger.

This spring I want to wear clothing, shoes and accessories from Rag & Bone, Isabel Marant, Alexander Wang and Acne. I want to wear floral jeans from Citizens of Humanity and beautiful lace creations from Ida Sjöstedt. I’m longing to wear light colors and get rid of my winter jacket!

Click here for the earlier posts about Anaïs Kretz Lameche.

Leave a comment

[...] new part of Anna Kopito’s project with Anaïs has been posted to her blog: Anaïs for Anna Kopito This spring I want to wear clothing, shoes and accessories from Rag & [...]
Carro- 18 January, 2012 at 07:14
Varifrån kommer den fina jeansskjortan??
NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE