annakopito header
05:44 - 26/12/2011

Anaïs Kretz Lameche Part Eight

MY PROJECTS
Jag är PR-konsult på Assefa Kommunikation. Det dyker upp alla möjliga projekt men just nu är jag bland annat pressansvarig för Stureplansgruppens restauranger (som Griffins Steakhouse, 1900 och Escalier). Vi jobbar även mycket med Melker Andersson och F12 Gruppen. Jag gillar att jobba med olika restauranger, eftersom jag själv har drömt lite om att bli kock.

Jag jobbar även med person-PR för artister som Petter och Carola. De är aktuella som coacher i “The Voice” på TV4. Att jobba med artister innebär mycket TV-produktioner, radio och press. Jag har varit artist så för mig känns det spännande att vara på andra sidan. I höstas var jag pressansvarig för ATTITUDE STHLM som blev Nordens största mode-, livsstil- och skönhetsmässa. Det var grymt kul!

I am currently working as a PR-consultant at Assefa Communication in Stockholm. Right now I’m the Head of Press for Stureplansgruppen’s restaurants in Sweden. We also do some work with the F12 group.

We work a lot with artist as well which means tv-productions and radio. I have been an artist myself, but I have realized that I love to be on the “other side”, behind the cameras. This past fall I was head of press at ATTITUDE STHLM, which was the largest fashion, lifestyle and beauty meeting venue in the Nordic countries. It was so much fun!

Click here for the earlier posts about Anaïs Kretz Lameche.

Leave a comment

[...] Kopito has posted another installment, part 8, of her photo series with Anaïs. This one includes two pictures, which you can view full size in [...]
NEW POST: BY FUNDA - CALVIN KLEIN JEANS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE