annakopito header
04:32 - 21/12/2011

Cecilia Steiner Walther Part One

THE STORE

Jag jobbar just nu med att skapa min egen favoritbutik på Krukmakargatan på Södermalm i Stockholm. Vi öppnade
Nitty Grittys första fristående dambutik i september och här bor jag nu kan man säga – mitt andra hem. Tur att det verkligen är världens roligaste jobb! Det är otroligt inspirerande att få vara med och bygga upp något på nytt, helt efter eget huvud.

Så, här hos mig har därför även Helmut Lang, Jil Sander, Anne Valerie Hash, Sharon Wauchob, Isabel Marant och Jerome Dreyfuss fått flytta in, för att nämna några. Vi har blivit en stor, vrålsnygg familj helt enkelt! Och en del av härligheten dokumenteras i min blogg Fashion Affair.-

I am currently creating my favourite store at Krukmakargatan on Södermalm in Stockholm. We opened Nitty Gritty’s first ever stand alone womenswear store in September and it has naturally become my second home. Luckily, I enjoy the job immensely so I don’t mind spending a lot of time here, and it’s incredibly inspiring to be building something up entirely my own way.
-
So. I asked Helmut Lang, Jil Sander, Anne Valerie Hash, Sharon Wauchob, Isabel Marant and Jerome Dreyfuss to all move in, to name a few good ones. One big, happy, stylish family! And part of all the action can be found in my blog Fashion Affair.

Leave a comment

Lina- 24 December, 2011 at 05:14
Good luck with your happy family. Live the photo you look so vulnerable and strong at the same time!
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE