annakopito header
02:47 - 04/12/2011

Lina Borgenbring Part One

Lina Borgenbring, Mode- och showroomansvarig och pr-rådgivare på Jung.
In charge of the showroom and pr advisor at Jung.

WORK
Jag jobbar som mode- och showroomansvarig och även som pr-rådgivare på pr-byrån Jung. Detta innebär att jag är ytterst ansvarig för vårt showroom och arbetar övergripande med denna verksamhet. Jag är också ofta involverad i projekt som rör både våra modekunder men även andra kunder vi arbetar med. Roligast är nog att det är så otroligt varierande och att man får göra så många olika saker. Jung är nog en ganska otraditionell pr-byrå, vilket gör det till en rolig arbetsplats. Dessutom arbetar vi med så mycket annat än mode, vilket är skitkul!
-
I am in charge of the showroom at the communications agency, Jung. This means that I am often involved in projects with our fashion customers but also other companies. What I like about my job is the variation and that it allows you to do a lot of different things. Jung is a pretty untraditional pr agency and a  fun workplace. We are not only working with fashion, which makes it even better!
-
Follow me on Facebook for the latest updates and for more pictures of the New Faces.
Leave a comment

NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE