annakopito header
10:02 - 30/11/2011

Savannah Alsén Part One

Savannah Alsén, studerar juridik och driver butiken Savannahs.
Law student and owner of the shop Savannahs.

THE SHOP
Jag och min mamma startade Savannahs och ShopSavannahs.com för att vi saknade en butik i Stockholm som sålde skor som vi själva ville ha och för att det är kul att göra något eget. Vi fokuserar på skor men har även kompletterande väskor och accessoarer, och nästa månad börjar vi sälja Jimmy Choo, som tillsammans med Manolo Blahnik och Christian Louboutin utgör den gyllene triangeln av skodesigners. Vi och en butik till i världen (bortsett från de stora varuhusen) har dessa tre märken under ett och samma tak. Det känns stort!

We started  boutique Savannahs and ShopSavannahs.com because we were missing a boutique in Stockholm offering the shoes we wanted to wear ourselves. Also, it is so much fun to create something of your own. Our main focus is on shoes but we do carry bags and accessories as well. We start selling Jimmy Choo next month, and together with Manolo Blahnik and Christian Louboutin we can honestly say that we are one of two boutiques in the world carrying these brands under the same roof (apart from department stores). Isn’t it amazing?

Leave a comment

[...] The first out of seven posts by Anna Kopito! Below you’ll also find the first part of the interview. I am wearing Alaïa boots and a J.Crew coat just outside the shop on Birger Jarlsgatan 1. [...]
NEW POST: Madelene Billman - Cruising
VIEW POSTS - VIEW PROFILE