annakopito header
09:43 - 26/10/2011

My dream bag by TL180

Det här är en av väskorna som Tine & Luisa visade mig när vi sågs i lördags. Den hade inte bara en snygg form, en perfekt lång kedja i silver, fint skinn utan även en smart detalj som fick mig att älska väskan. Ser ni de banden i beige skinn längst ner på väskan? Där är det meningen att man ska hänga sin ballerina, för långa utekvällar då man vill byta ut sina obekväma pumps till ett par något skönare skor. Är det inte en fantastisk idé?

This is one of the bags that Tine & Luisa showed me this Saturday. It didn’t just have a lovely shape, a perfectly long chain in silver, good leather but also one smart detail which made me love the bag. Do you see the two beige straps on the bottom of the bag? The purpose is to put a pair of ballerina there for the long nights when you want to change your high heels to something more comfortable. Isn’t it a fantastic idea?

Leave a comment

Sandra- 27 October, 2011 at 05:13
fett awesome med ballerina grejen.
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE