annakopito header
09:28 - 17/10/2011

Purple, simplicity and a hat

Just nu befinner jag mig i Rom. Det är fortfarande skönt väder här och jag kan ha på mig mina svarta loafers från Repetto utan att frysa. Här ovanför ser du en bild på mitt skrivbord och några bilder jag precis har sparat som inspiration. Jag gillar Marina Larroudes enkla outfit, blommorna som blir som färgklickar i rummet, Emmanuelle Alts ljusblåa skjortor och The Sartorialists bild på Garance Doré i en fantastisk hatt. Som bakgrundsbild har jag såklart Karl Lagerfeld och Anna Wintour.

I am in Rome right now. It is still pleasent weather here and I am wearing my black loafers from Repetto without freezing. Here you see a picture of my desktop and some pictures that inspires that I have saved as inspiration. I like Marina Larroude’s simple outfit, the idea of using flowers to give color to a room, Emmanuelle Alt’s light blue shirts and The Sartorialist’s picture of Garance Doré wearing a fantastic hat. And on my desktop I have Karl Lagerfeld and Anna Wintour of course.

Leave a comment

sonia tibblin- 18 October, 2011 at 05:51
vilket vackert skrivbord, måste ändra mitt tråkiga genast!
NEW POST: BY FUNDA - WEEKEND LOOK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE