annakopito header
10:37 - 11/10/2011

Press day at Modinåkerlind and Patriksson

Whyred’s accessories.

Jag har skrivit tidigare om hur fort modet går, passerar oss, förändras och att säsonger börjar suddas ut. Det handlar numera mer om att finna en personlig stil som håller hela livet, än att pricka in rätt trender. Även om design är daterat till ett visst år, tidpunkt spelar det inte längre någon roll och vi kan inspireras lika mycket av höstkollektioner från 2008, 1998 eller vårkollektioner för 2012, oavsett säsong.

Idag besökte jag två PR-byråer, Modinåkerlind och Patriksson Communication och fick ta en närmare titt på deras märkens vårkollektioner. Det fanns många fina saker, och jag blev glatt överraskad över många av plaggen som jag hade sett tidigare på catwalken under Stockholm Fashion Week. Jag fotade några av mina favoriter.

I have already mentioned how fast fashion is going, passing us, changing and that seasons are starting to disapear. It is more about finding your personal style which you can keep for your whole life, than to wear the right trends. Even if design is meant to be for a certain year, time, it doesn’t matter and we can now get inspired by old collection like from fall 2008, 1998 and also the spring collections for 2012.

I visited two PR-agencies Modinåkerlind and Patriksson Communication and I got a better look on their brands’ spring collection. There were a lot of nice things and I got happily surprised by some of the pieces that I had seen on the runway during Stockholm Fashion Week. I took pictures of some of my favorites.

 

Filippa K’s shade of blue.

Hope’s bag with the mix of pastels and Klein blue.

Hope’s Klein blue jacket for men.

Rodebjer’s accessories.

Cardigan for men by Carin Wester.

Summer shoes by Ralph Lauren.

This sweater by Woolrich.

Shorts and belt by Munthe plus Simonsen.

Jeans jacket for men by Whyred.

My favorite piece from Filippa K’s S/S 2012 collection.

Red shorts by Whyred.

Shoes by Whyred.

Black pumps by Whyred.

The fabrics by Altewai.Saome.

The color of this pumps by Malene Birger.

Elegant pumps and tiny bags by Filippa K.

Sequins by Malene Birger.

Shirt for men by Whyred.

The length and the slit on this dress by Filippa K.

The colors by Rodebjer.

Which is your favorite?

Leave a comment

Johanna- 12 October, 2011 at 04:56
Hej, Jag uppskattar verkligen din blogg och framförallt dina reportage med kända "modeprofiler". Det skulle vara väldigt roligt om du kunde göra ett reportage med före detta bloggaren och nuvarande Patriksson anställda Linn Gustafsson. Mvh Johanna
NEW POST: Signe Belfiore - I LOVE…
VIEW POSTS - VIEW PROFILE