annakopito header
09:32 - 26/09/2011

Milano Fashion Week Trends

Etro, Missoni, Emilio Pucci, Gucci, Salvatore Ferragamo, Just Cavalli.

Bohemian Luxury

Efter att ha spenderat fem dagar i Milano tror jag att jag vet vad som kännetecknar stadens mode och designers. Vi förknippar möjligtvis Milano-kvinnan med det klassiska modehuset Versace, stora loggor, glittret och överflöd, men det finns något mer än så. Och trots trenderna som passerar oss, finns de där kännetecknena, teman alltid där under modeveckorna. Håller ni med?

After been spending five days in Milan I think I know what is characterizing the city’s fashion and designers. Maybe we all associate Milan with the classic fashion house Versace, big logos and glitter, but there is more than that. And despite that the trends are passing us, there are some characteristics, themes that always are there during the fashion weeks. Do you agree?

Gianfranco Ferré, MaxMara, Jil Sander.

Soft minimalism

Bottega Veneta, Fendi, Marni, Prada, No.21, Dolce&Gabbana.

The Ladies

Follow me on Facebook for the latest updates! Just click here.

Leave a comment

Håkan Preiholt- 27 September, 2011 at 07:30
Bra Anna! Och det är kul att du kollar upp och skickar justa intryck från Milano. Jag tycker att det urval du har gjort är bra för att ge det färg och det eviga minimalistiska intrycket i för det kommande modet. /Håkan
NEW POST: BY FUNDA - LINEN TEES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE