annakopito header
02:37 - 30/08/2011

ON MY MIND PART THIRTYTHREE

Som jag skrev i inlägget nedan, handlar den här hösten om tighta fodral, korpsvart, knälånga pennkjolar, spets, lack, genomskinliga material. Det är kvinnligt, sofistikerat och klassikt. Det lönar sig alltså att skaffa sig Den lilla svarta, som är mer aktuell än någonsin.

As I wrote in the post below, is this fall all about tight dresses, black, knee-long pencil skirts, lace and shiny and transparent materials. It’s feminine, sophisticated and classic. This fall it is really worth to look for the perfect LBD.

Sources: Fashion Gone Rogue, Fashion Copious.
Leave a comment

Spring trend: Sweet pastels | annakopito- 16 October, 2011 at 08:21
[...] Designers som Christopher Kane, Chloé och Louis Vuitton valde att ändra modets riktning, från en mörk sida med läder, spets och svart, till pasteller och söta [...]
NEW POST: Blame It On Fashion - STRIPES ON STRIPES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE