annakopito header
05:16 - 28/08/2011

Lanvin’s fall campaign


”Till tonerna av “Hopelessly Devoted to You” (gamla Grease-klassikern) och Aretha Franklins “I Say a Little Prayer” som varvades med någon sorts tung dunka-dunka-musik kom modellerna in och promenerade längst bänkraderna på den vinröda heltäckningsmattan. De var klädda i långa dubbelknäppta rockar, för korta dressade byxor, polotröjor under skjortor, utsvängda byxor och lager på lager. Hattarna som de bar täckte deras ansikten, vilket var ett intressant inslag och påminde mig om filmen The Mask. Efter visningen kastade sig pressen och vänner på Alber Elbaz. Han fick dubbla kindpussar och gratulationer likt Don Corleone. ”

Det här skrev jag efter Lanvins visning av höstkollektionen för män i Paris i januari. Nu har man släppt en kampanjvideo, där Raquel Zimmermann, Karen Elson, några manliga modeller och Alber Elbaz dansar till Pitbulls ”I Know You Want Me”.

I höst vill jag ha på mig en svart klänning, ett par svarta herrskor, en svart lång kappa och en svart hatt.

“The models were entering room and started to walk on the catwalk to a mix of the old classic Grease song ”Hopelessly Devoted to You”, Aretha Franklin’s ”I Say a Little Prayer” and electro beats. They were dressed in long coats, to short tailored pants, turtlenecks under shirts, flared pants and layer on layer. The hats were covering their faces, which was a interesting element and reminded me of the movie ”The Mask”. After the show the press and friend were all around Alber Elbaz. He got kisses and congratulations, like as he was Don Corleone himself”.

I wrote this after Lanvin’s fall show for men in Paris last January. They have now released the campaign video, where Raquel Zimmermann, Karen Elson, some male models and Alber Elbaz are dancing to Pitbull’s ”I Know You Want Me”.

This fall I would like to wear a black dress, a pair of black men’s shoes, a black long coat and a black hat.

Leave a comment

The many lives of Line- 29 August, 2011 at 01:06
haha älskar deras senaste kampanj!! LOVE, LINE
NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE