annakopito header
09:35 - 08/08/2011

Prada’s spring and fall campaigns

För Pradas vårkampanj dansade Arizona Muse, Kinga Rajzak, Zuzanna Bijoch, Mariacarla Boscono och Tati Cotliar i kjolar med ränder, sombreror, toppar med bananer och apor och med varsin färgglad pälsboa i handen.

For Prada’s spring campaign were Arizona Muse, Kinga Rajzak, Zuzanna Bijoch, Mariacarla Boscono and Tati Cotliar dancing in skirts with stripes, sombreros, tops with bananas and monkey with a colorful boa in their hands.

För höstens kampanj har de utbytta mot något yngre modeller, nämligen Frida Gustavsson, Kelly Mittendorf, Julia Zimmer, Ondria Hardin och Antonia Wesseloh. Steven Meisel har fotograferat modellerna liggandes på soffor i klänningar med stora paljetter, ränder och päls. De ser något övernaturliga och seriösa ut, vilket blir ännu mer påtagligt när man ser videokampanjen.

For the fall campaign have they been replaced by slightly younger models, Frida Gustavsson, Kelly Mittendorf, Julia ZImmer, Ondria Hardin and Antonia Wesseloh. Steven Meisel has photographed the models laying on sofas in dresses with big sequins, stripes and fur. They look slightly supernatural and serious, which is even more obvious in the campaign video.

[Fashion Gone Rogue]

Faktumet som räddar kampanjen är att kläderna är fantastiska, som verkligen bevisar att Miuccia Prada aldrig slutar att förvåna och överraska oss.

The fact that saves the whole campaign are that the clothes are amazing, which really proof that Miuccia Prada never stops to surprise and amaze us.

Leave a comment

Prada’s new video campaign | annakopito- 11 September, 2011 at 12:23
[...] har nämnt tidigare att jag blev något besviken på Pradas videokampanj för deras fantastiska höstkollektion fylld av håriga plagg, paljetter, kvadrater och ormskinn. [...]
ON MY MIND PART THIRTYONE | annakopito- 16 August, 2011 at 06:19
[...] There are a lot of sequins in Prada’s A/W 2011 collection. [...]
NEW POST: BY FUNDA - LINEN TEES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE