annakopito header
07:55 - 07/08/2011

David Webbs campaign by Carine Roitfeld

Det var genialt av smyckesmärket David Webb att låta Carine Roitfeld styla och Terry Richardson fotografera deras senaste kampanj. Modellen Eniko Mihalik har på sig en klassisk svart klänning till de stora, tunga juvelerna och smaragderna och dessutom biter hon en docka som ska föreställa Terry Richardson. Det är vid sådana här tillfällen Carine Roitfeld är som bäst, när hon kombinerar lyx, elegans, humor med något vulgärt.

It was brilliant of the jewelry brand David Webb to let Carine Roitfeld style and Terry Richardson photograph their latest campaign. The model Eniko Mihalik is wearing a classic black dress to the big, heavy gems and emeralds and she is biting a doll which looks like Terry Richardson. Carine Roitfeld is at her best during these occasions, when she is combining luxury, elegance, humour with something vulgur.

Leave a comment

aneditingeye
aneditingeye- 7 August, 2011 at 09:22
Nej, usch alltså. Gillar stylingen dock, men jag klarar verkligen inte av Terry Richardson.
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE