annakopito header
12:10 - 27/07/2011

Coca Cola, hats, menswear and Phoebe Philo

I Vogue Chinas augustinummer finns ett moderepotage som hyllar modellen Freja Beha Erichsens stil. Lachlan Baileys har tagit street style-bilder på Tao Okamoto som har på sig skinnjackor, silversmycken och toppar med hål i.

There is an editorial in Vogue Chinas’s August Issue which pays tribute to the model Freja Beha Erichsen’s style. Lachlan Baileys photographed Tao Okamoto who is wearing leather jackets, jewellry in silver and tops with holes.

[Fashion Gone Rogue]

Ylonka Verheul har på sig hattar, kamelkappa, kostymer och skinn i Flairs augustinummer. Hon blev fotograferad av Emilio Tini och stylad av Elena Bellini.

Ylonka Verheul is wearing hats, camel coat, suits and leather in the August issue of Flair. She was photographed by Emilio Tini and styled by Elena Bellini.

[Fashion Copious]

I ett annat modereportage i Vogue Chinas augustinummer har modellen Wang Xiao blivit stylad av Morgan Pilcher och hon har på sig herrkläder, som en ljusblå skjorta, kostym, bombarjacka och sneakers. Jag gillar idéen att ha på sig eleganta byxor och ett par Nike.

In another editorial in Vogue China’s August issue has the model Wang Xiao been styled by Morgan Pilcher and she is wearing menswear, like a light blue shirt, a suit, a bomber jacket and sneakers. I love the idea of wearing elegant pants and a pair of Nike.

[Fashion Gone Rogue]

Jag tror herrkläder kommer att bli en av de stora trenderna den här kommande hösten. När jag såg bilder på Phoebe Philo ha på sig en svart kostym under CFDA-galan, insåg jag hur mycket jag behöver en själv.

I think menswear will be one of the biggest trends this coming fall. When I saw pictures of Phoebe Philo wearing a black suit during the CFDA Awards, I also realized how much I need one myself.

Leave a comment

NEW POST: BY FUNDA - CANDY STRIPES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE